اخذ ویزای کانادا و ویزای شینگن

اخذ وقت سفارت کانادا، یونان و ایتالیا

اخذ ویزای کانادا و ویزای شینگن

اخذ وقت سفارت کانادا، یونان و ایتالیا

  • ۰
  • ۰

گرفتن ویزای خانوادگی ایتالیا

اگر قصد دارید به صورت خانوادگی به ایتالیا سفر کنید مناسب ترین ویزا برای شما ویزای خانوادگی ایتالیا می باشد.

البته ویزای توریستی هم یکی از ویزا هایی است که می توانید برای گرفتن آن اقدام کنید اما مناسب ترین آن ویزای خانوادگی ایتالیا می باشد.

گرفتن ویزای خانوادگی ایتالیا شرایط و البته محدودیت های خاص خودش را دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

این ویزا برای زن و شوهر و فرزندان زیر ۱۸ سال آنان صادر می شود.

یعنی اگر زن و شوهری فرزند بالای ۱۸ سال داشته باشند باید به صورت جداگانه برای وی ویزا توریستی اخذ نمایند.

همچنین اگر شما قصد دارید از طریق دعوتنامه اقدام به گرفتن ویزای خانوادگی ایتالیا نمایید حتما باید نسبت خانوادگی خود با شخص فرستنده دعوتنامه مشخص کنید.

شما با گرفتن ویزای خانوادگی می توانید مدت زمان کوتاهی در این کشور اقامت داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزای خانوادگی ایتالیا

  • تکمیل کردن فرم درخواست ویزای خانوادگی ایتالیا
  • شناسنامه و کارت ملی
  • پاسپورت (حداقل دارای ۳ ماه وقت تا تاریخ انقضاء)
  • گواهی نامه تمکن مالی
  • بیمه مسافرتی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت

گرفتن ویزای خانوادگی برخلاف تصوربیشتر مردم بسیار ساده می باشد.

اما آنچه که باعث عدم موفقیت متقاضیان می شود اطلاع نداشتن از شرایط و ناقص بودن مدارک می باشد.

شما متقاضیان عزیز می توانید با کمک موسسه حقوقی افق ملل اقدام به گرفتن ویزای خانوادگی ایتالیا نمایید.

ویزای خانوادگی ایتالیا

مشاوران موسسه حقوقی افق ملل از مجرب ترین متخصصان و کارشناسان در این زمینه می باشند.

برای ارتباط با مشاوران موسسه حقوقی افق ملل با شماره تلفن ۰۲۱۲۲۸۹۰۵۱۵ تماس حاصل فرمایید.

نحوه گرفتن ویزای خانوادگی ایتالیا

برای گرفتن ویزای خانوادگی ابتدا باید برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا اقدام کنید.

پس از گرفتن وقت سفارت ایتالیا باید مدارک را بدون نقص آماده کرده و در روز مصاحبه به همراه خود ببرید.

در روز مصاحبه، سفارت مدارک را از شما تحویل گرفته و سپس به بررسی آن می پردازد.

درصورت کامل بودن مدارک، شما می توانید در مصاحبه شرکت کنید.

مصاحبه توسط افسر سفارت ایتالیا صورت می گیرد؛ افسر سوالاتی را از شما می پرسد که باید با دقت به این سوالات پاسخ دهید.

جواب های شما تعیین کننده می باشد، یعنی شما باید در آرامش کامل به صورت درست به سوالات پاسخ دهید.

درصورت تایید شدن شما از سمت افسر، می توانید به تکمیل روند گرفتن ویزای خانوادگی بپردازید.

وقت سفارت یونان

وقت سفارت کانادا

  • ۹۷/۰۸/۰۷
  • علی عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی