اخذ ویزای کانادا و ویزای شینگن

اخذ وقت سفارت کانادا، یونان و ایتالیا

اخذ ویزای کانادا و ویزای شینگن

اخذ وقت سفارت کانادا، یونان و ایتالیا

  • ۰
  • ۰

وقت سفارت ایتالیا تحصیلی

وقت سفارت ایتالیا تحصیلی مخصوص افرادی می باشد که قصد تحصیل در کشور ایتالیا را دارند. هرساله بسیاری از مهاجران به این کشور برای تحصیل سفر می کنند.

کشور ایتالیا یکی از کشورهایی می باشد که هر ساله دانشجوی زیادی به دانشگاه های ایتالیا درخواست ادامه تحصیل را می دهند. برای گرفتن ویزای تحصیلی ایتالیا ابتدا باید وقت سفارت ایتالیا تحصیلی را دریافت نمایید.

شما برای این کار می توانید با شماره تلفن 22890515-021 تماس بگیرید تا کارشناسان ما این کار را برای شما انجام دهند. حال پس از گرفتن وقت سفارت ایتالیا تحصیلی به یک سری مدارک جهت ویزای تحصیلی ایتالیا نیاز می باشد که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم.

وقت سفارت ایتالیا تحصیلی

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی ایتالیا ( پرونده تحصیلی )

  • اصل تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی.
  • اصل مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله و ترجمه آن به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امور خارجه و دادگستری.
  • اصل مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله و ترجمه آن به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امور خارجه و دادگستری برای کسانی که تقاضای مقطع فوق لیسانس دارند.
  • اصل مدرک فوق لیسانس به همراه ریز نمرات کامل آن مقطع و ترجمه آن به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت خارجه و دادگستری برای کسانی که تقاضای مقطع دکترا دارند.
  • اصل شناسنامه و ترجمه آن به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت خارجه و دادگستری.
  • ارائه یک نسخه از پذیرش دانشگاه. ( دانشجو باید یک اظهارنامه امضاء شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی با نام رشته و دانشگاه مورد نظر در ایتالیا داشته باشد.
  • سه قطعه عکس 4*3 رنگی با پس زمینه سفید و پشت نویسی شده.
  • یک فتوکپی از صفحه اول گذر نامه.
  • دانشجو باید از تمام امتحاناتی که در مقطع لیسانس داده است باید یک شرح کامل ارائه دهد. ( برای مقطع فوق لیسانس )
  • اصل و کپی مدارک زبان که برای رشته های به زبان انگلیسی داشتن یکی از مدارک زبان انگلیسی سطح B2 زیر الزامی می باشد و همچنین نمره قبولی هر آزمون در کنار آن ذکر شده است:

IELTS-6   TOEFEL-78   TOLIMO-600   FCE-169

اصل و کپی مدارک زبان ایتالیایی برای رشته های به زبان ایتالیایی داشتن یکی از مدارک زبان انگلیسی سطح B1 زیر که مورد تایید وزارت علوم ایتالیا باشد الزامی است:

CELI – B1   CILS – B1   ROME TRE – B1   DANTE ALIGHIERI – B1

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت یونان

  • ۹۷/۰۶/۳۱
  • علی عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی