اخذ ویزای کانادا و ویزای شینگن

اخذ وقت سفارت کانادا، یونان و ایتالیا

اخذ ویزای کانادا و ویزای شینگن

اخذ وقت سفارت کانادا، یونان و ایتالیا

  • ۰
  • ۰

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

برای سفر به ایتالیا به یک سری مدارک نیاز می باشد که برای گرفتن ویزای ایتالیا همراه داشتن آنها الزامی می باشد. به یک نکته مهم باید توجه داشت و آن این است که تمامی مدارک باید ترجمه انگلیسی شده باشند و در برخی موارد نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه دارد.

حال به نام بردن مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا و ویزای ایتالیا می پردازیم.

1. همراه داشتن اصل گذرنامه و همچنین گدرنامه های قبلی.

• مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
• برای هر نفر ارائه دادن گذرنامه جداگانه الزامی می باشد.

2. همراه داشتن 6 قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید و به صورت تمام رخ و بدون لبخند و شکل خاصی.

• عکس حداقل برای 6 ماه اخیر باشد.
• حدالامکان عکس پاسپورتتان با دیگر ویزاها یکی نباشد.

3. اصل شناسنامه به همراه فتوکپی از تمام صفحات آن و ترجمه آن.

4. ترجمه و اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

• کارکرد سه ماه اخیر حساب های جاری و در صورت این که تراکنش های زیادی انجام دادید، ارائه گردش حساب یک ماه اخیر کافی می باشد.
• اگر چه گردش حساب نداشتید، می توانید گواهی موجودی حساب را نیز ارائه دهید.
• سپرده های بانکی: ارائه دادن گردش حساب و ترجمه آن به زبان انگلیسی از طرف بانک مورد قبول می باشد.
• حداقل موجودی حساب یا سپرده باید برای هر نفر 500,000,000 ریال باشد.

5. اصل و ترجمه سند مالکیت

6. اصل مدارک شغلی به همراه ترجمه آن

نکته: برای ارائه مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا برای هر شغلی متفاوت می باشد و شاغلین حتما باید مدارک شغلی خود را با توجه شغل خود ارائه دهند.

• شاغلین دولتی: میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین فیش حقوقی یا ارائه نامه مربوطه از سازمان با ذکر سابقه اشتغال، حکم کارگزینی، آخرین لیست بیمه.
• پزشکان: دانش نامه تحصیلی، پروانه مطب، کارت نظام پزشکی، پروانه دائم پزشکی.
• وکلا: پروانه وکالت.
• شاغلین غیر دولتی: ارائه دادن گواهی اشتغال به کار از شرکتی که در آن مشغول هستید و ارائه دادن اصل آخرین روزنامه رسمی شرکت مربوطه.
• دانشجویان، دانش آموزان، اساتید، معلمان و اعضای هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار. ضمنا دانش آموزانی که قصد سفر در سال تحصیلی را دارند، علاوه بر اشتغال به تحصیل، به همراه داشتن اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ مورد نظر الزامی می باشد.

7. افرادی که زیر 18 سال سن دارند که بدون همراهی والدین و یا همچنین خانم های متاهلی که تنها سفر می کنند، ارائه دادن رضایت نامه محضری الزامی می باشد. همچنین رضایت نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به مهر دادگستری نیز دارد.

8. ارائه اصل و ترجمه مدارک شغلی همسفر برای خانم های خانه دار.

• کلیه مسافران به جز افراد زیر 8 سال برای انگشت نگاری باید در سفارت حضور پیدا کنند.
• آژانس تمامی اصل مدارک مسافران را تا زمان بازگشت آنها نزد خود نگه می دارد.
• ارائه دادن یک چک رمزدار بانکی به مبلغ 500,000,000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت اجرای تعهدات.

لازم به ذکر است که تمامی مدارک مورد نیازسفارت ایتالیا نیاز به ترجمه انگلیسی یا ایتالیایی دارند. همچنین کلیه مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت یونان

  • ۹۷/۰۶/۲۰
  • علی عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی